Izrada web sajtova

Sta sve treba znati kada zelite da napravite web sajt

Assirix Team

Marketing je danas oružje svih kompanija koje žele da se probiju do velikog broja klijenata. Internet u tome igra glavnu ulogu. Sada kada svao domacinstvo ima pristup internetu i u svetu je digitalnog umrežavanja, velika potencijalna moć leži u njemu. Svaka ozbiljna firma je svesna toga i otvara pristup svojim uslugama velikom broju klijenata pomocu web prezentacija, dinamičkih web sajtova, atraktivnih web sajtova, web prodavnica itd.

Šta morate znati kada želite da uradite web sajt za vašu firmu?

Prvenstveno morate znati šta želite, kakav vama treba sajt koji bih vas predstavljao u najboljem svetlu. Možda je to atraktivna web prezentacija koja najbolje prikazuje vašu firmu, ili možda dinamički web sajt koji ima potrebu stalno da se ažurira, menja, dodaju informacije, ili možda želite da proširite vaše poslovanje elektronskim putem pa vam treba web prodavnica.

Šta je vama najvažnije da se predstavi. Pogledate web sajtove vaših konkurencija, kako su oni oformili strukturu sajta, jer je to potrebno i vama, dali predstavljate na posebnim stranicama vaše usluge, opis o vama, galerije vaših proizvoda.

Konsultovati se sa vašim programerskim timom za dobru optimizaciju sajta. Dobar tim mora da planira unapred da struktura sajta bude dovoljno dobra za optmizaciju. Kada se uradi sajt, vi morate da se nadjete na mapi i da mogu lako da vas pronadju preko Googla Binga ili drugih pretraživača. Zato je vrlo bitno da sa vašim programerskim timom se konsultujete za optimizaciju sajta i da zajedno stvorite strukturu sajta koja ujedno je i dobro organizovana i pristupačna informacijama.

Assirx web development team vas pri razgovoru za izadu sajta obaveštava o koracima koje su neophodne da se preduzmu pre izrade sajta. Svaki sajt je drugačiji, i mi kao tim pružamo uslugu time prema zahtevima klijenta mi formiramo cenu.

Ako imate web vaš web sajt i potrebno je redizajniranje ili održavanje ili samo dorada mi takodje vam izlazimo u susret. Najvažnije za naše klijente je da su zadovoljni po pristupačnim cenama tako, da naš rad se formira prema vašim zahtevima.

U slučaju da ste napadnuti, da vam je sajt oboren ako nam se obratite možemo da vam pomognemo da izvučemo podatke, da podignemo ili obnovimo sajt.

Naše delatnosti su

Projektovanje

Projektovanje i razvijanje web rešenja za vas

Web Dizajn

Web dizajn koji upotpunjuje vaše potrebe

Programiranje

Outsourcing, programiranje web aplikacija

Administracija

Implementacija postojecih resenja, administracija servera, DNS, mreza, webmaster, zaštita